19.11.08

La cúpula d'en Barceló

ONU. 20 milions d’euros. Fons d’Ajuda al Desenvolupament. Aliança de civilitzacions. Diner públic. Crisi. Finançament de grans empreses. Inauguració reial. Pintura que regalima. Fundació ONUART. Sala dels Drets Humans.
Ho sento, però a mi tot això no em quadra.

5 comentaris:

Júlia ha dit...

A mi tampoc, per més que vulguin fer-me veure garces per perdius...

Quico Ventalló ha dit...

Pensa que totes aquestes decisions les prenen entaulats en els millors restaurants...què els hi expliques de la genteta de baix?

Júlia ha dit...

Si és que, a més, no pots dir res perquè se 'suposa' que fas al joc al pp, malgrat que tampoc aquests senyors ens han deixat decidir mai sobre cúpules ni art.

Ja fa anys que patim d'aquest mal, entre elitistes d'esquerra i elitistes de dretes no hi ha una diferència substancial, pel que fa a la pela.

Àlex Figueras ha dit...

Efectivament, Júlia, és molt fàcil fer demagògia i aquí no es tracta de fer el joc a ningú. Ni el suposat art contemporani i faraònic és progressista ni estar en contra del "fum" de l'aliança de civilitzacions és reaccionari. I crec que denunciar desgavells com aquest és una qüestió de responsabilitat.
Quico, potser sóc ingenu, però jo penso que igual que al soldat "el valor se le supone", a un polític se li ha de suposar que fa les coses per la gent. Si no és així, pleguem. De fet, jo he conegut formes de treballar basades en el compromís amb la gent i el país.
(Per cert, m'ha agradat molt això que poses al teu perfil que els teus llibres preferits són els llibrets de llom amb pernil dolç i formatge. La veritat és que entren molt millor que alguns que s'editen actualment. M'ha fet molta gràcia).

Anònim ha dit...

A mi el treball de Miquel Barceló em sembla increible.
La cúpula no l'he vist, però si tinc oportunitat la aniré a veure, com vaig anar a la catadral de Mallorca tot i ser ateu.
Segurament teniu raó, però no hem anat veure i admirat multitud d'obres i espectacles que valen millonades? Jo si