10.1.08

La il·lusió del bloc

Tot i que no tinc massa temps per dedicar-hi, escriure en aquest bloc i recollir els vostres comentaris és una cosa que m’il·lusiona. Va començar (aviat farà dos anys) com un joc i, encara que hauria d’actualitzar aquest dietari més sovint, he intentat anar-lo mantenint amb articles, reflexions personals, referències externes i algun divertimento.
Com ja sabeu, no sóc massa amant de la informàtica però la funcionalitat del programa (quina expressió, Déu meu!) m’ha permès introduir algunes novetats com ara enquestes, enllaços, notícies internacionals sobre determinats temes, comptadors de visites,... amb l’objectiu d’anar millorant (ara el llenguatge sembla empresarial).
Tot plegat neix d’aquesta il·lusió que esmentava, motivada en gran part pel seguiment fidel d’uns quant amics. Alguna vegada us ho he proposat però sapigueu que, a banda dels comentaris que feu, teniu les pàgines d’aquest quadern obertes a les vostres col·laboracions.

3 comentaris:

Àlex ha dit...

Felicitats pels avenços tecnològics i informàtics, que fan d'aquest bloc una experiència interactiva, hipertextual i multimèdia brutal (ara tot és brutal o genial). Als fidels de què parles també ens agrada anar-lo llegint. A la teva enquesta, però, (els resultats de la qual - jo hi he contribuit - veig que estan molt igualats), trobo a faltar una opció "Altres" o "Cap dels anteriors". Entre els republicans no estan els senyors Romney i Huckabee, ara per ara, més ben situats que Rudolph Giuliani?

Anònim ha dit...

Moltes felicitas per la continuitat d'aquest teu bloc. Jo cada matí entraré il.lusionat a veure si hi ha una nova aportació teva.
Una abraçada i endavant.
Pau V

Àlex Figueras ha dit...

Amics, moltes gràcies pel vostre seguiment, comentaris i ànims. Seguirem endavant.
Pel que fa a l'enquesta, ja sé que falten opcions però francament em costa pensar qui, entre els lectors del bloc, podria votar Romney o Huckabee. Sí que falta l'opció "Altres" però quan vaig voler introduir-la ja hi havien vots (un número brutal de vots!) i ja no es pot canviar. També vaig estar temptat d'introduir l'opció "Qualsevol menys Hillary Clinton", que jo mateix hauria triat, però em vaig decantar per la seriositat.
Una abraçada a tots.

Àlex