17.5.06

Els regidors estan tristos

Els regidors de l’oposició de l’Ajuntament de Martorell estan tristos. Què tindran els regidors? Doncs que els han convocat a un ple a l’hora d’un partit de futbol i no el podran veure. Quina gran injustícia!
Siguem seriosos. Tots som conscients del que suposen les obligacions laborals. Tots ens hem perdut alguna celebració familiar, alguna reunió a l’escola dels nostres fills, alguna activitat cultural que ens interessava per motius de feina. I si entrem en l’àmbit frívol dels esdeveniments esportius, quants partits de tennis o etapes del Tour de França no hauria desitjat veure i no he pogut per haver de treballar! Però sembla que per alguns amb el partit d’avui s’acabi el món. I mentre els serveis d’urgències dels hospitals continuaran funcionant, els cambrers seguiran servint en bars o restaurants i els serveis de neteja no s’aturaran, hi ha regidors que estan tristos i queixosos per haver d’assistir a un plenari. Quina gran injustícia es comet amb ells! Alguna ONG hauria d’intervenir per aturar aquest autèntic drama humà.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Àlex, quan llegeixo els teus comentaris sobre futbol, tinc la sensació d'estar llegint temes de política nacional a El Periódico...

Sònia.

Àlex Figueras ha dit...

Segurament el nivell d'imparcialitat és equiparable però hi ha una gran diferència: mentre El Periódico fa el joc als poderosos (als que manen a gairebé tot arreu) jo formo part dels que només intentem no ofegar-nos en l'immens mar blaugrana que ens envolta.